Haberler

Haberler

Son dakika haberler haberleri ile ilgili Milliyet'e eklenen tüm haberler bu sayfada yer almaktadır. Geçmişte yaşanan haberler gelişmeleri, bugün yaşanan en flaş gelişmeler ve çok daha fazlası sürekli güncel olan haberler haber sayfamızda...

Haberler

haber başlıkları altta listelenmiştir. Son dakika haberleri de dahil olmak üzere şu ana kadar eklenen toplam 283.487 haberler haberi bulunmuştur.
Ata Emre cinayetinde adı geçen kadın ilk kez konuştu! '12 senedir bu aileyle mücadele ediyorum'
Ata Emre cinayetinde adı geçen kadın ilk kez konuştu! '12 senedir bu aileyle mücadele ediyorum' Balıkesir’de E.Ö. (17) tarafından öldürülen motokurye Ata Emre Akman'ın (20) sipariş götürdüğü apartmanda yaşadığı ortaya çıkan ve bugün tutuklanan Orhan Özdemir'in önceden dini nikahla birlikte yaşadığı Sultan Durmaz (38), ilk kez konuştu. Durmaz'ın katilin dedesi ile ilgili söyledikleri ise kan dondurdu.
17.05.2024 Gündem
ÖZEL | Fenerbahçe eski yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp, başkanlık seçiminin favorisini açıkladı! 'Aziz Yıldırım'ı sarılıp öperim'
ÖZEL | Fenerbahçe eski yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp, başkanlık seçiminin favorisini açıkladı! 'Aziz Yıldırım'ı sarılıp öperim' Anelka, Appiah, Pierre van Hooijdonk ve Alex de Souza gibi Fenerbahçe tarihinde ses getiren transferlerde ön plana çıkan sarı-lacivertlilerin eski yöneticisi Hakan Bilal Kutlualp, Skorer'e çok özel açıklamalarda bulundu. Aziz Yıldırım ve Ali Koç'un demeçlerinden şampiyonluk yarışına kadar birçok konuya değinen Kutlualp, başkanlık seçimi için favorisini de belirtti.
17.05.2024 Fenerbahçe
Karaciğeri mahveden beyaz zehir! Kaşık kaşık yiyoruz, damar tıkanıklığının sebebiymiş
Karaciğeri mahveden beyaz zehir! Kaşık kaşık yiyoruz, damar tıkanıklığının sebebiymiş Yemeklere, tatlılara, atıştırmalıklara lezzet kattığını düşünüyoruz ancak vücudu yavaş yavaş zehirlemeye başlıyor. Herkesin gözdesi olan bu besin, sağlığımızı yerle bir edebilir. Bakın tüketiminin organlara karşı etkileri nelermiş.
17.05.2024 Genel Sağlık
Ebru Şallı önerdi, cildi kaymak gibi yapan kür! Lekeleri siliyor, adeta kolajen deposu
Ebru Şallı önerdi, cildi kaymak gibi yapan kür! Lekeleri siliyor, adeta kolajen deposu Ebru Şallı'nın uyguladığı limon kürü, cilde C vitamini desteği sağlayarak cilt dokusunu bebek gibi bir hale dönüştürüyor. Bu kürü uygulamanın ise birkaç püf noktası mevcut. İşte kolajen üretimine teşvik eden formül.
17.05.2024 Cilt Bakımı
Osman Müftüoğlu 'süper yaşlanma' için 3 takviye önerdi! 'Hepsi bedava ve sınırsız'
Osman Müftüoğlu 'süper yaşlanma' için 3 takviye önerdi! 'Hepsi bedava ve sınırsız' Yaşlılık sürecinin getirilerinden biri olan fiziksel yorgunluk ve adaptasyon her kişide farklı belirtilere yol açabiliyor. Prof. Dr. Osman Müftüoğlu, yaşlılık planı oluşturarak bu süreçte dikkat edilmesi gerekenleri tek tek anlattı.
17.05.2024 Genel Sağlık
Tayvan Parlamentosu'nda yumruklar havada uçuştu! Milletvekili oyları alıp kaçtı
Tayvan Parlamentosu'nda yumruklar havada uçuştu! Milletvekili oyları alıp kaçtı Tayvan Parlamentosu'nda hükümet ve muhalefet vekilleri birbirine girdi. Reform tasarısına ilişkisin oyları alan vekillerden biri ise meclisten kaçarak uzaklaştı. Akıllara durgunluk veren kavga saniye saniye kameralara yansıdı.
17.05.2024 Dünya
Aralarında 19 yaş fark var: Ailesi duyunca karşı çıktı! 'Kalbe saplanan hançer gibi'
Aralarında 19 yaş fark var: Ailesi duyunca karşı çıktı! 'Kalbe saplanan hançer gibi' Eşi kendisinden 19 yaş büyük olan genç kadın, yaş farkı olan bir ilişkinin gerçekte nasıl olduğunu ve haberi ailesine nasıl verdiği sosyal medya hesabında paylaştığı videoyla anlattı. İlgi çeken videoya yorum yağdı. 
17.05.2024 Dünya
Harvard, Oxford, Stanford'dan kabul alan öğrenciler buluştu
Harvard, Oxford, Stanford'dan kabul alan öğrenciler buluştu Harvard, Oxford, Manchester, Stanford gibi dünyanın en iyi üniversitelerinden kabul alan Türkiye’nin farklı şehirlerinde eğitim gören öğrenciler İstanbul'da bir araya geldi.
17.05.2024 Eğitim
Son Dakika: Erkan Yolaç hayatını kaybetti!
Son Dakika: Erkan Yolaç hayatını kaybetti! TRT'de yayınlanan 'Evet-Hayır Yarışması'nın sunucusu olarak hafızalara kazınan, TGRT kanalında 'Erkan Yolaç Show' adlı eğlence programı yapan Erkan Yolaç, yaşama veda etti. Ünlü sunucunun cenaze programı belli oldu.
17.05.2024 Cadde
Magdalena Stysiak'tan Fenerbahçe açıklaması Geleceği merak ediliyordu
Magdalena Stysiak'tan Fenerbahçe açıklaması Geleceği merak ediliyordu Fenerbahçe'deki geleceği merak edilenm yıldız voleybolcu Magdalena Stysiak, Polonya basınına dikkat çeken açıklamalarda bulundu.
17.05.2024 Voleybol
Kocasını 'annesiyle' yakaladı! Genç kadını yıkan ihanet
Kocasını 'annesiyle' yakaladı! Genç kadını yıkan ihanet Çin'de genç bir kadın, kocasının ve annesinin başrollerde olduğu bir skandalla sarsıldı. Yaşadıklarını sosyal medyadan anlatan genç kadının aktardığı detaylar infial yarattı.
17.05.2024 Dünya
Dört bin yıllık sır çözüldü! Radar teknolojisi Ahramat'ı buldu, dünya tarihi keşfi konuşuyor
Dört bin yıllık sır çözüldü! Radar teknolojisi Ahramat'ı buldu, dünya tarihi keşfi konuşuyor Bilim insanları, Giza da dahil Mısır'daki 31 piramidin yaklaşık 4000 yıl önce nasıl inşa edildiğine dair gizemi çözmüş olabileceklerini düşünüyor.
17.05.2024 Dünya
Eşinin yanında ihaneti anlattı! 'Tayfun evlenmeden önce beni aldattı'
Eşinin yanında ihaneti anlattı! 'Tayfun evlenmeden önce beni aldattı' 90'larda 'Hadi Yine İyisin', 'Seninle Ölürüm', 'Kendine Gel' ve 'Duman Oldum' başta olmak üzere çok sayıda hit parçaya imza atan Tayfun Duygulu, 2020'de Bella Duygulu ile nikâh masasına oturmuştu. Çift, katıldıkları programda çarpıcı açıklamalarda bulundular. Bella Duygulu, evlilikleri öncesi yaşadığı ihaneti, "Rüyamda gördüm ve yakaladım" diyerek canlı yayında anlattı.
17.05.2024 Cadde
Panathinaikos'ta Fatih Terim'le yollar ayrıldı! Resmi açıklama geldi
Panathinaikos'ta Fatih Terim'le yollar ayrıldı! Resmi açıklama geldi PAOK'a karşı alınan ağır yenilginin ardından şampiyonluk şansı kalmayan Panathinaikos'ta Fatih Terim dönemi sona erdi. Tecrübeli teknik direktör ayrılık kararını resmen açıkladı. İşte detaylar...
17.05.2024 Dünyadan Futbol
Vahşice katledilen Ata Emre’nin annesi herkesi ağlattı! ‘Morgda yanına yattım, biraz sarıldım'
Vahşice katledilen Ata Emre’nin annesi herkesi ağlattı! ‘Morgda yanına yattım, biraz sarıldım' Balıkesir’de, bir zincir restoranda motokurye olarak çalışan ve bir eve sipariş bıraktıktan sonra önünü kesen E.Ö. (17) tarafından vahşice öldürülen üniversite öğrencisi Ata Emre Akman’ın (20) annesi Zuhal Akman, o geceyi ve Ata’yı anlattı.
16.05.2024 Gündem
Banyonun kurtarıcısı! Çamaşır suyuna rakipmiş, değdiği yeri sakız gibi bembeyaz yapıyor
Banyonun kurtarıcısı! Çamaşır suyuna rakipmiş, değdiği yeri sakız gibi bembeyaz yapıyor Çamaşır suyu güçlü bir kimyasal olduğu için kullanmaktan kaçınabilirsiniz. Kimyasal kullanmadan evinizde bir hijyen ortamı yaratmak istiyorsanız, bu ürün sayesinde kimyasala ihtiyacınız kalmayacak. İşte evde sert kimyasallar olmadan temizlik yapmanın yolu.
16.05.2024 Püf Noktası
MIT mezunu iki kardeşten 12 saniyede 25 milyon dolarlık vurgun!
MIT mezunu iki kardeşten 12 saniyede 25 milyon dolarlık vurgun! Aylarca üzerine çalıştıkları planı saniyeler içinde uygulayan iki kardeş 25 milyon dolar değerinde Ethereum çaldı. Soygun, 'türünün şu ana kadarki ilk örneği' olarak nitelendirildi.
16.05.2024 Dünya
Kahve kokusunu duyunca anında kaçıyorlar! Bitkilerden uzak tutun, çürüme ihtimali var
Kahve kokusunu duyunca anında kaçıyorlar! Bitkilerden uzak tutun, çürüme ihtimali var Sümüklü böcekler, özellikle bahçeli bir eviniz varsa çoğu zaman baş belası olabiliyor. Bir anda bitkileriniz içinde ya da evinizin duvarlarında belirip size selam veriyor. Neyse ki bahçenizdeki sümüklü böceklerin gelmesini engellemenin ve bitkilerinizi korumanın farklı yolları var. Peki neler onlar?
16.05.2024 Püf Noktası
Ayrılığın ardından ilk kez konuştu! 'Bir anne olarak kendimi suçladım'
Ayrılığın ardından ilk kez konuştu! 'Bir anne olarak kendimi suçladım' 'Game of Thrones'un Sansa Stark'ı Sophie Turner ile Jonas Brothers grubunun vokalisti Joe Jonas, dört yıllık evliliklerini bitirme kararı ile magazin gündemine bomba gibi düşmüştü. Ayrılık kararının üzerinden neredeyse bir sene geçmişken, Turner boşanma süreciyle ilgili sessizliğini bozdu.
17.05.2024 Cadde
Bayern Münih'te Sacha Boey'i yıkan haber! 'Ayrılık iptal'
Bayern Münih'te Sacha Boey'i yıkan haber! 'Ayrılık iptal' Bayern Münih'te teknik direktör krizi yaşanıyor. Alman devi sürpriz bir karara imza atıyor.
16.05.2024 Almanya Bundesliga
Fransa ordu gönderdi! TikTok yasaklandı, mağazalar yağmalandı, en büyük çatışma
Fransa ordu gönderdi! TikTok yasaklandı, mağazalar yağmalandı, en büyük çatışma Fransa’nın 1850’lerden bu yana sömürgesi olan ve zengin nikel kaynaklarıyla bilinen Yeni Kaledonya’da, Paris yönetimince kabul edilen seçim yasası reformu yüzünden tam bir iç savaş görüntüsü veren şiddet olaylarına sahne oluyor. Adada dükkanlar yağmalandı ve ateşe verildi, araçlar, kilise ve okullar yakıldı. Yaşanan ayaklanmaların ikinci gecesinde, dört kişi yaşamını yitirdi.
16.05.2024 Dünya
CNN Türk ekibi KAAN’ın üretildiği tesiste: İlk kez uçuyormuş gibi hissettim
CNN Türk ekibi KAAN’ın üretildiği tesiste: İlk kez uçuyormuş gibi hissettim CNN Türk ekibi Türkiye’nin ilk yerli insanlı savaş uçağı KAAN’ın üretildiği tesise girdi. Yerli uçak KAAN’ı yerinde görüntülendi. KAAN’ı uçuran pilotlardan Gökhan Bayramoğlu, CNN Türk ekibine özel açıklamalarda bulundu. İşte CNN Türk’in özel olarak girdiği TUSAŞ tesisinden gelişmeler...
16.05.2024 Haberler
Sanal sevgili yaptı, zengin oldu! 10 dakikada bin dolar kazanıyor, kocası 'sorun değil' dedi
Sanal sevgili yaptı, zengin oldu! 10 dakikada bin dolar kazanıyor, kocası 'sorun değil' dedi Diş hekimliğini bırakıp zengin olan ve eşiyle dünyayı gezen kadın hayat hikayesini anlattı, skandal detaylar dünya medyasında yankı uyandırdı.
16.05.2024 Dünya
CNN Türk ekibi KAAN’ın üretildiği tesiste: İlk kez uçuyormuş gibi hissettim
CNN Türk ekibi KAAN’ın üretildiği tesiste: İlk kez uçuyormuş gibi hissettim CNN Türk ekibi Türkiye’nin ilk yerli insanlı savaş uçağı KAAN’ın üretildiği tesise girdi. Yerli uçak KAAN yerinde görüntülendi. KAAN’ı uçuran pilotlardan Gökhan Bayramoğlu, CNN Türk ekibine özel açıklamalarda bulundu. İşte CNN Türk’in özel olarak girdiği TUSAŞ tesisinden gelişmeler...
16.05.2024 Ekonomi
Savaşta son dakika... ABD, Gazze'deki sahile limanı demirledi! Uydu görüntüleri ortaya çıkardı
Savaşta son dakika... ABD, Gazze'deki sahile limanı demirledi! Uydu görüntüleri ortaya çıkardı İsrail tankı kendi askerlerini vurdu, savaştaki en ağır bozgunda beş ölü ve yedi yaralı var. Kuzeyde ise sınırın 35 km içine sızan kamikaze drone, İsrail istihbaratının kalbini hedef aldı. Öte yandan ABD Merkez Kuvvetler Komutanlığı, Gazze'deki sahile limanı demirledi.
16.05.2024 Dünya

Benzer Haber Etiketleri

Haberler ile ilgili olan tüm haber başlıklarını şu an bulunduğunuz sayfa üzerinden takip edebilirsiniz. Haberlerin detaylarını okumak isterseniz haber başlıklarına tıklayabilir, daha eski gelişmeleri görmek isterseniz ise sayfanın altında yer alan sayfa numaralarına tıklayabilirsiniz.